Cum să avem grijă de fotoliul-sac

Mobilierul fără cadru și fotoliile tip sac moderne astăzi sunt foarte relevante și la cerere. Dar, dintr-un anumit motiv, unele persoane cred că un fotoliu-sac este destul de incomod de îngrijit.

Dar, dinpotrivă totul de ce are nevoie un astfel de mobilier este curățarea cu o cârpă umedă, dacă mobilierul a fost în grădină, iar alt moment este adăugarea umpluturii periodic, aproximativ o dată la 3-5 ani.

Dispozitivul de mobilier fară cadru este foarte simplu si in acelaș timp foarte ergonomic. Este o husă realizată dintr-un material special, umplut cu bile moi din polistiren. Această construcție este echipată cu tapițerie exterioară detașabilă, în cazul nostru este de piele întoarsă artificială sau piele ecologică. O astfel de husă poate fi detașată și spălată o dată pe an, ceea ce face ca mobilierul fără cadru să fie foarte confortabil și ușor de utilizat.

Aproximativ după 3 ani de utilizare umplutura din interiorul fotoliului se mai tasează puțin, ceea ce schimbă aspectul fotoliului, iar odihna în el devine mai puțin confortabilă. În așa caz, trebuie doar recompletat. Frecvența cu care este necesară o astfel de procedură poate fi diferită, în funcție de intensitatea utilizării fotoliului-sac.

Husa exterioară a fotoliului în mod necesar este realizată din materiale care au rate ridicate de rezistență și uzură. Fotoliile-sacii fabricați din așa materiale sunt ușor de întreținut.

Pentru îngrijirea zilnică, puteți folosi curățarea uscată. Potrivit pentru asta:
• periea pentru haine,
• aspirator fară atașament,
• cârpă umedă cu apă cu săpun

Dacă ați folosit fotoliul-sac la aer liber, pe gazon și beanbag-ul este foarte murdar, puteți da husa din piele intoarsă la curățătorie chimică. Sau puteți folosi un burete umed cu un detergent special fara inalbitor, alcali si amoniac.

Cele mai practice materiale, care sunt cele mai putin susceptibile la murdărie - pielea ecologică și pielea întoarsă artificială. Cu toate acestea, dacă husa exterioară se murdărește, o puteți șterge cu un burete moale înmuiat în apă cu săpun.

Este important să rețineți că pielea de întoarsă artificială și pielea ecologică nu suportă spălarea, precum și o concentrație mare de alcali. Prin urmare, dacă este nevoie să curățați murdăria cu un burete umed, este necesar să vă asigurați că soluția de săpun nu are o concentrație puternică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *