Istoria mărcii

Am creat brandul nostru Relax Time în 2010, fără idea că va deveni creația noastră preferată.
Acum fiica noastră are 23 de ani și în viitor va fi medic. Iar atunci era doar o adolescentă care dorea să petreacă timpul convenabil și ușor cu prietenle ei, în apartamentul nostru. Își dorea foarte mult să aibă propriul ei mobilier, de care să poată dispune singură și să nu depindă de permisiunea soțului meu și a mea) – de a-l scoate la balcon sau la aer liber, de a-l rearanja.

Fondatorul companiei

Serghei Doganic

Co-fondatorul companiei

Liudmila Doganic

De aceea, mai întâi am elaborat fotoliile pentru adolescenți și copii mici. Ideea principală a fost să creăm un mobilier foarte confortabil, stilat și modern, care să fie accesibil tuturor și care să poată fi scos cu ușurință afară, pe iarbă sau folosit chiar și pe timp de ploaie.

Inițial produceam fotolii-saci din stofă, dar am ajuns la concluzia ca materialul repede devine murdar, se curata greu si nu este deloc practic pe balcon sau pe iarba, în deosebi dacă incepe ploaia.

Atunci am decis să confecționăm fotoliile din piele ecologică și piele intoarsă de inaltă calitate. Acest tip de mobilier pe loc a devenit popular deoarece este ușor de curățat și poate fi folosit la aer liber.

Acum producem fotolii din materiale ecologice care nu provoacă alergii, ușor se curăță și se transferă, nu deteriorează pardoseala, nu se deformează, cusăturile nu se desfaс așa cum se întâmplă adesea pe țesătură și sunt foarte confortabile și plăcute la atingere...

Primele care au apreciat meritele unui astfel de mobilier au fost prietenele fiicei, iar apoi și toți prietenii noștri, fapt de care suntem foarte bucuroși și cu care ne mândrim.