Criterii de alegere a unui fotoliu-sac

Astăzi, mobilierul fără cadru este în mare căutare și este ușor să-ți alegi un fotoliu preferat.
In sortiment avem fotolii mini (cu spatarul mic sau fară deloc), se numesc pufi, si mai sunt fotolii mari, numite bean bag fotoliu-sac (sunt mai voluminoase, cu înălțimea de aproximativ un metru). Ambele pot fi utilizate în mod activ și ușor acasă.

Date fiziologice
Alegerea tipului de fotoliu depinde în principal de datele fiziologice ale clientului (înălțime, greutate). De exemplu, la o persoană durdulie și înaltă nu-i va fi confortabil într-un fotoliu mic.

Design
De asemenea, alegerea fotoliului depinde de design (culoarea, care ar trebui să fie de preferință în armonie cu interiorul). Dar atunci când alegeți forma unui fotoliu, merită să vă amintim că orice fotoliu, orice model poate fi comandat în orice culoare. Culoarea poate fi aleasă direct la selectarea fotoliului-sac.

Ergonomia
Un alt criteriu de selecție este ergonomia fotoliului. Ergonomia este o știință care studiază confortul unui obiect pentru o persoană. Noi, în calitate de producători, am dezvoltat modele de astfel de fotolii-saci, care sunt cele mai confortabile pentru o persoană. Spătarul fotoliilor tip sac nu este drept, ci curbat, cât mai apropiat de forma coloanei vertebrale . Acest lucru permite ca coloana vertebrală umană să se potrivească perfect pe spătarul unui fotoliu-sac, ceea ce face posibilă o ședere lungă în fotoliu și să nu „amorțească” întregul corp.

Compoziția fotoliului
Un alt criteriu important este compoziția fotoliului. Materialul moale permite modelului de fotoliu să se transforme exact conform corpului uman. Umplutura ușoară facilitează deplasarea fotoliului în timpul curățeniei. Astfel de fotolii nu pot zgâria parchetul scump și nu vor aluneca pe gresie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *