Апрель
Пн   5 12 19 26
Вт   6 13 20 27
Ср   7 14 21 28
Чт 1 8 15 22 29
Пт 2 9 16 23 30
Сб 3 10 17 24  
Вс 4 11 18 25  
  • slide3 relaxtime
  • slide2 relaxtime
  • slide3 relaxtime
  • slide4 relaxtime
  • variant5

Despre inernet-magazin relaxtime


Cool Bean Bag at relaxtime
Bean Bag - nu este doar un fotoliu confortabil-bag este o întreagă filozofie a spatiului inconjurator. Oamenii care prefera un "mobilier ciudat" - apreciaza stilul sau, libertatea de mişcare - şi nu doresc să se adapteze la regulile generale. Aceasta achizitie neobişnuită,te va bucura nu numai pe tine, ci si, familia ta, prietenii tai care vor aprecia gustul tau bun. Vizitatorii la biroul dumneavoastră vor înţelege că au de a face cu o echipa talentata de profesionisti.

Cautati unde sa procurati un astfel de fotoliu in Moldova? Atunci internet magazin Relaxtime e alegerea ta!
Fotoliu-sac puteţi cumpăra întotdeauna pe site-ul nostru. Magazinul online Relaxtime este angajat în furnizarea de înaltă calitate şi la preţuri accesibile de fotolii-puf, fotolii şi fotolii saci pentru casă şi la birou, oriunde în Republica Moldova. Pentru a achiziţiona un fotoliu sac sau fotoliu-para, în Relaxtime magazin, aveţi posibilitatea să deschideţi secţiunea "Catalog" si alegeti orice pozitie ti-a placut. In stoc permanent avem fotolii ieftine si confortabile pentru casa si birou, precum şi o colecţie mare de fotolii saci.
  Puteti comanda un fotoliu-puf la telefon +373 (69) 461450, sau direct pe situl nostru folosind formularul de comandă în conformitate cu descrierea mărfurilor. Noi cu placere vom revizui toate dorinţele care vor fi inscrise in sectiunea "Comentarii". Puteti adresa orice intrebare la magazinul nostru la numărul de telefon folosind secţiunea "contacte".

Mobila fara carcasa este un cadou perfect pentru colegi şi prieteni pentru orice ocazie. De ce nu? Elegant, frumos, practic, creativ - toate acestea - fotoliu-sac, pe care le puteţi cumpăra de la noi chiar acum. Nu rata sansa de a face viaţa puţin mai luminoasă! Scrietine şi sunaţi-ne! Suntem întotdeauna bucuroşi să vă vedem. Relaxtime - primul loc printre magazine in Republica Moldova.

Адрес:
or. Chisinau, com. Stauceni
str. Bucovinei 1
Телефоны:
+373 (22) 422531 (tel/fax)
+373 (69) 461450 (GSM)
Online:
По общим вопросам:
E-mail: doganic@relaxtime.md