Апрель
Пн   5 12 19 26
Вт   6 13 20 27
Ср   7 14 21 28
Чт 1 8 15 22 29
Пт 2 9 16 23 30
Сб 3 10 17 24  
Вс 4 11 18 25  
  • slide3 relaxtime
  • slide2 relaxtime
  • slide3 relaxtime
  • slide4 relaxtime
  • variant5

Cum alegeti correct un fotoliu sac

data:2019-03-03

Astăzi, piaţa oferă o mare varietate de fotolii. Adesea alegerea unui fotoliu - sac pentru casa este destul de dificilă. Există aşa-numitele scaune miniaturale (cu speteaza joasa sau fără ea) asa-numitele fotolii-saci si fotolii mari, de asemenea, cunoscute ca bin bègami (fotolii mai voluminoase, unele pina la un metru înălţime). Si unele, si celelalte, în ciuda dimensiunilor, pot fi activ utilizate in conditii casnice.
  • Din practică, selectia tipului fotoliului depinde în special de particularitatile fiziologice ale clientului (înălţime, greutate). Spre exemplu, unei personae inalte si bine facute  nu ii va fi confortabil într-un fotoliu mic.   
  • De asemenea alegerea fotoliului depinde si de design (culoare, care este de dorit să se armonizeze cu interiorul). Dar atunci când alegeti forma fotoliui, nu uitaţi că multe modele sunt disponibile într-un număr mare culori, şi site-ul oferă numai una. Acest lucru este totdeauna indicat la descrierea modelului.   
  • Următoarele criterii de selecție - fotoliu ergonomice. Ergonomie - e știința despre studierea comoditatii obiectului pentru om. Producătorii de fotolii-saci si Hi Poly (Bin Baguri) încerca sa proiecteze cit mai ergonomic. Speteaza la Bin Baguri nu este dreapta ci indoita pentru asemanare maxima cu forma  coloanei vertebrale. Acest lucru oferă posibilitatea ca spatele sa fie cit mai aproape de speteaza. Scaunul nu este plat, ci cu tot felul de denivelari. Toate acestea permit sa stai un timp indelungat in fotoliu fara a amorti.   
  • Un alt important criteriu- component fotoliului. Materialul moale vă oferă posibilitatea de a modifica fotoliului dupa structura corpului. De asemenea, materialul cu care este umplut fotoliul iti da posibilitatea de a-I schimba uşor locul in timpul curaţeniei. Aceste fotolii nu pot in mod accidental sa zgârie parchetul scump şi nu va alunec pe faianta sau teracota.
Un fotoliu bun si confortabil – este garantul odihnei placate si relaxate, cit si grija de sanatatea fiecaruia. Administratia magazinului Relaxtime Va doreşte achiziţie buna!tăg-uri: fotoliu - sac
Адрес:
or. Chisinau, com. Stauceni
str. Bucovinei 1
Телефоны:
+373 (22) 422531 (tel/fax)
+373 (69) 461450 (GSM)
Online:
По общим вопросам:
E-mail: doganic@relaxtime.md